Limba română, întrebare adresată de giramaxim, 8 ani în urmă

Scrisoare adresata catre VIORICA VRABIE de catre claseai ei a 9 a URGENT!!!!! PUN CARONA​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de diana2000morari
1

Mult stimată, Viorica!

Mult stimată, Viorica! Vreau să îți recunosc faptul că tu ești eroina mea tu ești o persoană de nedescris.

Mult stimată, Viorica! Vreau să îți recunosc faptul că tu ești eroina mea tu ești o persoană de nedescris. Mă bucură faptul că eu am avut ocazia să citesc această carte,,Singur in fața dragostei" căci altfel nu aș fi știut de tine , de persoana curajoasă, puternică, deșteaptă și ambițioasă care ești tu .Poate nu doar eu dar și alte persoane au aflat, învățat ceva de la tine precum sa am curajul tău de a nu te teme nici măcar da însuși directorul sau înțelepciunea ta de a gândi chiar și în cele mai grele momente ale vieții .

Mult stimată, Viorica! Vreau să îți recunosc faptul că tu ești eroina mea tu ești o persoană de nedescris. Mă bucură faptul că eu am avut ocazia să citesc această carte,,Singur in fața dragostei" căci altfel nu aș fi știut de tine , de persoana curajoasă, puternică, deșteaptă și ambițioasă care ești tu .Poate nu doar eu dar și alte persoane au aflat, învățat ceva de la tine precum sa am curajul tău de a nu te teme nici măcar da însuși directorul sau înțelepciunea ta de a gândi chiar și în cele mai grele momente ale vieții . Deci dragă Viorica tu ești un personaj principal în viața mea și am onoarea de a-ți trimite această scrisoare.

Mult stimată, Viorica! Vreau să îți recunosc faptul că tu ești eroina mea tu ești o persoană de nedescris. Mă bucură faptul că eu am avut ocazia să citesc această carte,,Singur in fața dragostei" căci altfel nu aș fi știut de tine , de persoana curajoasă, puternică, deșteaptă și ambițioasă care ești tu .Poate nu doar eu dar și alte persoane au aflat, învățat ceva de la tine precum sa am curajul tău de a nu te teme nici măcar da însuși directorul sau înțelepciunea ta de a gândi chiar și în cele mai grele momente ale vieții . Deci dragă Viorica tu ești un personaj principal în viața mea și am onoarea de a-ți trimite această scrisoare. Cu mare respect.......

Alte întrebări interesante