Engleza, întrebare adresată de miTTzu, 9 ani în urmă

scrisoare catre un prieten in care sa ii prezinti orasul tau( Turceni)
URGENTT!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de meyoung
12
Draga mea.......

Ma bucur ca te-am cunoscut vara trecuta in tabara de la Sinaia si ca am descoperit ca avem multe pasiuni in comun, mai ales calatoriile. 
In vacanta aceasta te invit la mine, in orasul meu natal,Turceni. Acesta este destul de mare, are aproximativ 7200 locuitori, cei mai multi fiind romani. Orasul se afla in sudul judetului Gorj si este renumit pentru hidrocentrala si termocentrala de pe Jiu. Aici avem doua camine culturale, o casa de cultura, un spital, o biblioteca, dar si cateva scoli si licee. Parcul nostru este foarte frumos amenajat, cu multe banci, fantani arteziene, flori deosebite si copaci umbrosi. Putem vizita Mânăstirile Sfânta Treime și Dealul Mare, Biserica de lemn in stil Maramuresan din satul Stramba-jiu sau participa la  Festivalul de creație umoristică "Al.C.Calotescu Neicu". De doua ori pe an are loc ''Hora Stramoseasca'', un eveniment foarte frumos organizat de Primarie, poate reusesti sa vii chiar atunci.
Abia astept sa-ti arat si alte locuri frumoase din Turceni, deci te astept pe la mine oricand poti veni.

Cu drag, 

.....

meyoung: nu sunt din Turceni, sper ca am scris ce trebuia, mai adauga si tu, eu am luat informatii de pe net casa te ajut. Succes
Alte întrebări interesante