Limba română, întrebare adresată de sandrina4, 8 ani în urmă

scrisoare pentru mama DAU CORONITA .....VAROG MULT SA FIE O SCRISOARE MARE SI SA NU FIE COPIATA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adrianalina123
2

ţi scriu această scrisoare cu ocazia tuturor zilelor în care ar fi trebuit să-ţi vorbesc.

Vreau să îţi mulţumesc acum pentru toate câte ai făcut pentru mine şi pe care le-am primit şi le-am cerut că şi cum mi s-ar fi cuvenit.

Îţi mulţumesc, dragă mama, pentru că ai ştiut să fii lângă mine atunci când eram departe de sufletul tău, pentru că m-ai iubit în clipe în care nu merităm şi pentru că nu ţi-ai afişat niciodată cu ostentaţie iubirea.

Îţi mulţumesc pentru mâna pe frunte în noaptea în care am visat urat, pentru ceaiul din seară în care am avut febra, pentru primul brad de Crăciun, pentru că i-ai deschis în fiecare an uşa Moşului, pentru primul ghiozdan şi pentru prima excursie la munte



sandrina4: Mersi
sandrina4: dar oricum e de pe internet
Răspuns de AndreeaDeea312
3
Draga mamă,
Vreau sa știi că ești un înger pentru mine!Tu mai sprijinit mereu ,mai ajutat când nu înțelegeam, iar datoria mea este sa te respect. Îți mulțumesc pentru că mi-ai dat viață!Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Deși câteodată nu te ascult,te rog să mă ierți! Te iubesc foarte mult! Ți-am scris această scrisoare cu multa dragoste! De aceea,îți urez sănătate,bucurie, mult noroc, și orice îți dorești să se îndeplinească!
Cu drag,fiica ta ..........
Alte întrebări interesante