se considera expresia E=(x)=((x+4)²-3(×+4)-1)(x²+5x-3)+9=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
E(x)=((x+4)²-3(x+4)-1)(x²+5x-3)+9=(x²+8x+16-3x-12-1)(x²+5x-3)+9=(x²+5x+3)(x²+5x-3)+9= x⁴+5x³-3x²+5x³+25x²-15x+3x²+15x-9+9=x⁴+10x³+25x²=x²(x²+10x+25)
Explicație pas cu pas:
Sper ca te am ajutat
Alte întrebări interesante
Franceza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă