Se considera funcția f:R ->R ,f(x)=x-3 ,Sa se determine f(-4)× f(-3)×... f(3)×f(4)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
f(-4)=-4-3=7
f(-3)=-3-3=6
f(3)=3-3=0
f(4)=4-3=-1
7x6x3x4=504
Mai întâi trebuie sa calculezi ceea ce ți se cere ex cum a fost aici f(-4) și înlocuiești în formula iar la sfârșit pui rezultatele și în cazul nostru le înmulțești
nicasebastian52:
Multumesc
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Franceza,
8 ani în urmă
Studii sociale,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă