Se considera funcția f:R->R, f(x)=x-6
Calculați P=f(0)•f(1)•f(2)•...•f(99)•f(100)
Cum se rezolva?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
f(0)=-6
f(1)=-5
f(2)=-4
.
.
.
.
f(99)=93
f(100)=94
P=-6•(-5)•(-4)•....•93•94
f(x)=0
x-6=0
x=6
f(6) exista printre factorii produsului de aici rezulta ca P=-6•(-5)•(-4)•...•0•...•93•94=0=>P=0
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă