Se considera functia f:R→R,f(x)=x-6.Calculati P=f(0)·f(1)·f(2)·...·f(99)·f(100).
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Explicație pas cu pas:
Pentru f(x)=x-6 exista f(6)=0
P=f(0)·f(1)·f(2)·...·f(99)·f(100)⇒P=0.
Bafta!
Răspuns de
4
f : R → R
f ( x ) = x - 6
P = f(0) · f(1) · f(2) · .... · f(99) · f(100)
Se poate observa ca :
f(0) = 0 - 6 = -6
f(1) = 1 - 6 = -5
f(2) = 2 - 6 = -4
.
.
f(6) = 6 - 6 = 0
⇒ P = -6 · (-5) · (-4) · ... · 0 · .... · f(99) · f(100) = 0
P = 0
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă