Se consideră funcția f: R-R, f(x) = x² + ax +4, unde a este număr real. Dacă
f(-2) = 6, atunci f (a) este egal cu:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f(x) = x^2 + ax + 4
f(-2) = 6
(-2)^2 + a*(-2) + 4 = 6
4 - 2a + 4 = 6
8 - 2a = 6
2a = 8 - 6 = 2
a = 2 : 2 = 1
f(x) = x^2 + x + 4
f(a) = f(1) = 1 + 1 + 4 = 6
Răspuns de
0
Răspuns:
atasat in imagine. Sper sa te ajute si sa înțelegi.
Explicație pas cu pas:
.
Anexe:
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă