se considera functiile f,g:R-R, f(x)=2x+1, g(x)=-2x+1, Sa se demonstreze ca f(2)+g(2)= f(-2)+g(-2)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
f(x)+g(x)=2x+1+(-2x)+1=2x-2x+2=2, pentru oreice x din R
Asadara functia f+g este functia constanta 2, de unde:
f(2)+g(2)=f(-2)+g(-2)
Asadara functia f+g este functia constanta 2, de unde:
f(2)+g(2)=f(-2)+g(-2)
Alte întrebări interesante
Istorie,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă