se considera funcțiile f, g : R-R, f(x) = 5x+2
g(x) = 3x - 4
Sa se calculeze :
f(-1) - f(1) - g (-1) - g(1)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f(-1)= 5 ori (-1)+2= -5+2= -3
f(1)= 5 ori 1+2= 5+2=7
g(-1)= 3 ori (-1) -4= -3-4=-7
g(1)= 3 ori 1-4= 3-4= -1
Deci f(-1) - f(1) - g(-1) -g (1)= -3 - 7 - (-7) -(-1)= -10 + 7+1= -3+1= -2
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă