se considera numerele a = | radical 3 - 2 | - ( 2 + radical 3 )
b = 1/ 2 + radical 3 - 1/ 2 - radical 3
aratati ca a = b
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
6
a= |√3 - 2| - (2+√3) = 2-√3 - 2 -√3 = -2√3
b= 1/( 2 +√3) - 1/(2-√3)
b= (2-√3)/(4-3) - (2+√3)/(4-3)
b= (2-√3) - (2+√3) = 2 - √3 - 2 -√3=-2√3
a=b=-2√3
b= 1/( 2 +√3) - 1/(2-√3)
b= (2-√3)/(4-3) - (2+√3)/(4-3)
b= (2-√3) - (2+√3) = 2 - √3 - 2 -√3=-2√3
a=b=-2√3
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Franceza,
9 ani în urmă