se dau numerele
a=2 b=-3 c=-1
calculati
(a-b)^3=a^3-3•a^2•b+3•a•b^3-b^3
va rog ajutatima
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
In primul rand trebuie sa inlocuiesti literele cu cifrele:
(2-(-3))^3=2^3-3•2^2•(-3)+3•2•(-3)^3-(-3)^3
Apoi sa continui:
5^3=8-12•(-3)+6•(-27)+27
Si sa finalizezi, rezultatul trebuie sa fie adevărat!
(2-(-3))^3=2^3-3•2^2•(-3)+3•2•(-3)^3-(-3)^3
Apoi sa continui:
5^3=8-12•(-3)+6•(-27)+27
Si sa finalizezi, rezultatul trebuie sa fie adevărat!
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă