Limba română, întrebare adresată de dindiricap, 8 ani în urmă

Se poate URGENT sa-mi facă și mie cineva un rezumat la școala fricosilor vol 1?
Va rog, dau coroana!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de selysely12
2

Răspuns:

Bună!

Madeleine era o fată de 12 ani, care avea o fobie a insectelor, gândacilor și păianjenilor. De fapt, îi era atât de frică de aceste vietăți, încât insista ca mașina și casa ei să fie fumigate în fiecare zi. Dar această metodă de prevedere nu era îndeajuns pentru ea: pe lângă asta, ea purta un văl împotriva insectelor pe cap în permanență și avea niște sticle de insecticid mereu la îndemănă.

Lulu are tot 12 ani. Ea este claustrofobă, temându-se foarte tare de lifturi și de toaletele strâmte. Din acest motiv, ea nu mănâncă și nu bea înainte să  meargă la școală, pentru a nu fi nevoită să folosească toaleta, care pentru ea e un loc înfricoșător.

Teama cea mai mare a lui Theo este de moarte. De la decesul bunicii sale, el nu se gândește decât la metode de precauție. De aceea, el își pune părinții, frații și surorile să-i transmită o dată pe oră un SMS cu textul „viu” sau „mort”. Se teme de asemenea de orice fel de boală și își face mereu griji referitoare la familia sa.

Garrison avea 13 ani și era foarte bun la sport. Cu toate astea, el se temea de apă atât de tare încât i se făcea rău numai când cineva spunea ceva referitor la apă. El încerca să-și ascundă această fobie, dar știa că nu va mai putea mult timp. De aceea, se gândea la o soluție care să-l vindece de această teamă.

Cei patru copii merg în vacanța de vară la „Școala fricoșilor”, o școală super-secretă, despre care doar cei mai faimoși psihologi știu. O au ca profesoară pe o femeie excentrică numită doamna Wellington. Ei își vor petrece restul verii alături de ea, de servitorul ei, Schmidty, de cele patru pisici și de câinele Macaroană, animalele de companie. Dar, oricât de ciudată este școala lor de vară, totul devine și mai ciudat, căci apare un eveniment neprevăzut: odată cu revenirea lui Abernathy și moartea doamnei Welington, ticălosul Munchauser va încerca să pună mâna pe conacul Summerstone, moștenirea doamnei Wellington. Acum doar copiii mai pot salva conacul. Dar pentru asta, trebuie să se confrunte cu fobiile lor.

Explicație:

Sper ca te-am ajutat! <3

Alte întrebări interesante