Limba română, întrebare adresată de cristina64, 9 ani în urmă

se pusese la malul apei pe o bucata de muschii foarte fin si privea acum apusul grabit al soarelui de vara ca o stranie aratare misterioasa
1.Continua cu o compunere narativa de 10 randuri de la textul dat
va rog ajutatima

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Se pusese la malul apei pe o bucata de muschi foarte fin si privea acum apusul grabit al soarelui de vara ca o stranie aratare misterioasa. Gun-Run a mers cu sufletul impacat, dar trist deoarece si-a aduce aminte de iubita lui, Samantha care a fost impuscata de catre vanatori si asa erau in afara padurii, iar el cu ea stateau la malul apei pe bucata de muschi foarte fin si priveau atunci apusul grabit al soarelui, iar dupa ce a apus, acestia se sarutau, apoi plecau impacati acasa. Pe drum, Gun-Run incepuse sa planga din aceasta cauza foarte trista din pacate si dupa a auzit niste sunete. Parca veneau din tufis. Erau doi vanatori care aveau niste pusti foarte mari. Ei au incercat sa il impuste, dar intr-un final... L-au impuscat.
Asa cum a murit in glorie, Gun-Run se odihneste in pace si isi vede de treburile lui, acolo sus, dar fericit cu iubita lui, Samantha, dar in padure acum, animalele padurii il plang.
Alte întrebări interesante