Limba română, întrebare adresată de siminalungu72, 8 ani în urmă

Selectează cuvinte si expresii preferate din textul Gradina Uriasului (asta am făcut la scoala, tema era sa facem un text)
Va rog faceti-mi un text cu expresiile urmatoare!:

1.o gradina minunata
2.flori parfumate
3.o strălucire de vis
4.loc binecuvântat
5.neasemuit de frumoasa
6.,nestingheriti prințe flori
7.musafiri nedoriți
8.copii răzând
9.muzica vesela
10.primăvara in casa
11.zâmbet blând
12.întâmplari minunate
13.te iubesc
14.un curcubeu
15.strălucea vesel
16.copacul înflorit
17.cel mai drag loc
VA ROG AM NEVOIE DE EL IN SEARA ASTA!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Glassic12
50

Era o primavara neasemuit de frumoasa.Soarele strălucea vesel cu putere pe bolta cerului azurie.Timpul e atât de frumos..Eu ma aflam intr-o grădină minunata din curtea bunicilor,stropind florile.Incetisor,stropii de apa cristalini cădeau pe petalele multicolore ale florilor parfumate.Totul era o strălucire de vis.Parea un loc binecuvântat.Parca minunatele floricele imi zâmbeau cu zâmbet blând.Suav,auzeam un plăpând ,,Te iubesc!", ca si cum aceste flori primavaratice mi-ar fi mulțumit.

De odată,am început să aud o muzică veselă. Niste musafiri nedoriți au pătruns în grădină.Erau niște copii râzând.Spun ca erau nedoriți,deoarece mi se părea că deranjează minunatele floricele care iti aduceau primavara in casa la tot pasul.Acestia mergeau nestingheriți printre flori .La un moment dat,au avut loc niste întâmplări minunate:Pe copacul înflorit a zburat o randunica micuta ,care cu glasul ei dulce adia imprejurimile.In acelasi timp,deasupra grădinii apăru un curcubeu minunat.

Văzând acest lucru,copiii cei neastamparati au mers sa aduca aparatele de fotografiat și astfel eu am rămas singură,povestind cu florile.

Am fost cea mai fericită,deoarece ma aflam in cel mai drag loc dintre toate!


siminalungu72: Wow mersi! Mai trb sa aștepta pana sa dau coroană nush cateva minute sau pnm dau mâine...dar nu am înțeles cuvântul acela,,Suav" ai greșit sau...nush
siminalungu72: Aștept*
Alte întrebări interesante