Limba română, întrebare adresată de astalusalexamdra073, 8 ani în urmă

Semnificatia afirmatiei "avem un singur pamant?". Explicați in minim 10 randuri. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefangabor017
2

Raspuns:

In opinia mea, aceasta afirmatie are doua sensuri, ca deocamdata noi ca omenire nu am gasit vreodata o planeta asemanatoare pamantului, aceasta planeta fiind aparte, si de asemenea, singura pe care ne aflam. Dupa cunostiintele noastre, aceasta planeta, pe acest pamant, se afla conditiile ideale pentru a crea un habitat pentru fiintele umane, dar si pentru animale.  

Momentan nu ne-a ajuns la ureche de o alta planeta care sa aiba conditiile ideale pentru a face posibila o mutare a poporului terestru, sa spun asa.  

De asemenea, nu am putea ajunge la duplicarea conditiilor ideale, deoarece tehnologia necesara pentru asa ceva este doar in faza de dezvoltare, si costurile sunt foarte ridicate.  

Cred de asemenea, faptul ca, noi ca si popor, avem un singur pamant, o singura avutie, sa zic asa, care trebuie pazita. Fiecare popor si-a sacrificat tara, avutia, libertatea,prin razboaie pentru ca noi, poporul sa creasca, si sa se dezvolte, deci nu ar trebui sa se vanda, nici sa se instraineze, deoarece generatiile urmatoare vor avea nevoie de o proprietate...

Disclaimer

Daca crezi ca e prea mult, imi pare rau. dar dupa mine, eu asa as da raspunsul corect, in 15 randuri, spor sa ai.


astalusalexamdra073: Mulțumesc!!!
Alte întrebări interesante