Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

și prietenul tau. Adreseaza-i cateva intrebari despre 3. Scrie un scurt text în care să descrii cum îți imaginezi tu că arată ziua polară. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bella8311
1

Răspuns:

Eu îmi imaginez că, ziua polară este, în primul rând ori mai senină, ori întunecată, deoarece acesta este modul de funcționare la poli: alternanța zi-noapte nu există.

Totuși, îmi imaginez că este pur și simplu puțin întunecat, cam cum este la noi iarna la ora 16:30 afară. Mă mai gândesc că nu se observă nicio stea pe cer și că dintr-o parte a cerului putem observa cum se ivește niște lumină, evident, nu destulă, dar cât să-ți facă ochii să sclipească puțin de la acea distanță. Prin cap în mai trece și ideea că poate, la fel cu lumina, urmând să vină așa-nisa "noapte" (care pare că nu mai părăsește limea nici ziua, după cum se prea înțege), dintr-un colț al boltei cerești, respectiv, celălalt față de lumină, se ivesc mici steluțe argintii, căt să împodobească bogat atmosfera!

Sper că te-am ajutat!

Răspuns de uwuwalpin
0

Exercitiile sunt simple uite rezolvar (nu are pasi)

2. Adreseaza intrtrebari prietenului tau

-Care este culoarea ta preferata?

-Tu preferi mai mult toamna sau iarna?

-Ce mananci cel mai des?

3.Scrie un text in care sa descrii cum iti imaginezi ca este o zi polara:

O zi polara

Dupa imaginatia mea eu cred ca o zi polara asa arata:

te trezesti de dimineata sa te imbraci cu haine groase pentru a nu-ti fi frig. dupa aceea mergi sa prinzi peste sau sa gasesti mancare pentru a aduce familiei sau pentru tine.Ziua copii merg la zapada pentru a se distra ca in fiecare zi batandu-se cu zapada sau sa se traga cu saniile.Noaptea Pe masa de gheata/zapada se pune mancarea prinsa te imbraci gros din nou si mergi sa dormi.

#Sper ca te-am ajutat

#Succes in continuare

@Stelute Brainly


urmomhah09: mersi mult
uwuwalpin: Cu drag<3
Alte întrebări interesante