Istorie, întrebare adresată de necunoscutul67, 8 ani în urmă

Singurul exercitiu din poza
Ajutor
Nu e dificil
Vreau raspuns complet si corect!! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Amy952
1

Bună! ❤️

Răspuns:

Punct de vedere cu privire la locuitorii Londrei

INTRODUCERE

Londra, orașul binecunoscut al englezilor situat în sud-estul țării pe valea râului Tamisa reprezinta un important oraș ce intra de-asemenea in topul celor mai importante și mai frumoase metropole ale lumii, cu o istorie plina de zbucium, războaie, condusa de mai mulți regi și dominata mai ales de absolutismul dinastiei Tudorilor în epoca medievala.

_______________________________________

CUPRINS

După cum putem observa din textul citat mai sus, Londra ,,și-a răspândit în tot universul gloria, bogăția, mărfurile și s-a înălțat tot mai sus ". Cum este de așteptat, cei care au adus o mare contribuție la ,,construirea" acestui tron al regatului englez îl constituie locuitorii sai. Din sursa data putem surprinde cunoscuta faima a cetățenilor englezi locuitori ai Londrei, asa cum subliniază afirmația ,,locuitorii Londrei sunt faimoși pretutindeni pentru eleganta manierelor și a vesmintelor lor și pentru bunătățile de pe masa lor."

Așadar, nivelul de educație al cetățenilor londonezi și a bogăției lor este cunoscuta și apreciata încă din perioada veche.

Încercând sa facem o comparatie între orașul medieval și cel modern, o caracteristica importanta ar putea fi nivelul de educație al populației și sa nu uitam, dezvoltarea acestuia.

_______________________________________

ÎNCHEIERE

Astfel , prin argumentele susținute anterior, putem afirma ca Londra reprezinta un punct de plecare al civilizației engleze, și ca locuitorii acesteia, atât din orașul medieval cât și din cel contemporan joaca un rol important în păstrarea și răspândirea acestei faime a istoriei engleze.

_______________________________________

Sper ca te-am ajutat!

Bafta! ❤️


Utilizator anonim: mă poți ajuta ?
necunoscutul67: nu , nu poate
Utilizator anonim: de ce ???
necunoscutul67: Te rog cauta-ti alta intrebare a lui Amy
necunoscutul67: sunt ocupat ! nu ma mai deranja! opreste-te! Fara alte comentarii! roaga un moderator atunci sau pe altcineva. PA!!!
necunoscutul67: NETFLIX
necunoscutul67: scuze ca am reactionat asa. aveam ora online si nu puteam mereu sa ies d
necunoscutul67: sper sa ma poti ierta. Succes in toate? Si da Amy te poate ajuta. e cea mai tare ! multumesc si tie Amy pentru tot ajutorul!
Utilizator anonim: dar Amy nu ma ajutat !
Utilizator anonim: și nu-i nimic pentru ce sa întâmplat !
Alte întrebări interesante