sistem
-
=1
3
+x
=3
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Din prima ec. avem condifia x,y ≥0 si x> 1, aplicam subtitutia tot di prima :
, inlocuind in a doua ec.
, trecem totul in stiga si scoatem factor: ![\sqrt{x} (3+x)-(x+3)=0 \sqrt{x} (3+x)-(x+3)=0](https://tex.z-dn.net/?f=+%5Csqrt%7Bx%7D+%283%2Bx%29-%28x%2B3%29%3D0)
apoi;
produs =0, ,nu corespunde conditiei decat x=1
apoi;
c04f:
Am utat x=1 si y=0
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă