solutia,numar intreg ,a ecuatiei 9(4x-3)-3(7x+8)=7(x+3)-24
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
4
9(4x - 3) - 3(7x + 8) = 7(x + 3) - 24
36x - 27 - 21x - 24 - 7x = 21 - 24
8x = 27 + 24 + 21 - 24
8x = 48
x = 48 / 8
x = 6
36x - 27 - 21x - 24 - 7x = 21 - 24
8x = 27 + 24 + 21 - 24
8x = 48
x = 48 / 8
x = 6
Alte întrebări interesante
Studii sociale,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Fizică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă