Franceza, întrebare adresată de andreea1233517, 8 ani în urmă

Sper ca se vede..
Va rog frumos... Vreau textul tradus în limba romana..

Anexe:

deliaape: Am gasit! Este un pic greu de tradus ca imaginea e "culcata" dar o sa incerc!
andreea1233517: okey
andreea1233517: mulțumesc mult

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deliaape
3

Fratele tatalui meu se numeste Julien Dumas. Este simpatic (dar nu simpatic ca si aspect ci simpatic ca si persoana). El este tot timpul zambitor. Colectioneaza benzile desenate. Sotia sa (vezi ca aici ai gresit nu este "la femme" ci "sa femme"), Corinne, poarta haine roz (ea adora culoarea roz). Ea este arhitecta.

Fratele meu, Victor este student la facultate. El vrea sa devina informatician. Lui Victor ii place sa joace sah. Prietena lui Caroline Morgane nu suporta tantarii. Si ea studiaza tot informatica. Verisorul meu, Daniel Dumas, este un elev foarte bun. Lui ii place matematica si adora fizica. Daniel nu prea este bun la engleza. Sora lui, Aline (aici iar ai gresit este "sa soeur") face gimnastica. Ea merge in fiecare zi la clubul Oriente sau sala de sport Oriente pentru a se antrena. Ea vrea sa devina o sportiva de performanta.

Iata-ma (aici este "me voilà") si pe mine. Numele meu este Sebastien Dumas, dar prietenii mei imi spun Seb. Am treisprezece ani si sunt un mare jucator de fotbal (grand nu grande deoarece grande este pentru feminin aici este vorba despre Sebastien). Imi place sa mamanc pizza si sa beau suc de mere.

La parter locuieste de asemenea si sora mea Virginie. Ea are ochelari sau poarta ochelari. Virginie are o voce foarte frumoasa. Ea a castigat de asemenea un premiu la un festival de muzica. Tinerii au cantat.


andreea1233517: mulțumesc
deliaape: cu drag!
Alte întrebări interesante