Limba română, întrebare adresată de marianperju, 8 ani în urmă

“ sportul și rolul lui in viața voastra “

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de petruscoica
0

      Sportul este foarte important în viața noastră. Convingerea generală este că o persoană care participă la sport nu poate fi slabă și bolnavă. Persoanele inactive fizic îmbătrânesc mai devreme decât cei care găsesc timp pentru activități sportive. Și desigur o sănătate bună este mai bună decât un medicament bun.

      Oamenii din întreaga lume sunt pasionați de sport și jocuri. În țara noastră, sportul este popularizat pe scară largă. Cele mai populare tipuri de sport sunt fotbalul, voleiul, baschetul, tenisul și înotul. Mulți oameni sunt pasionați de jogging. În școli și colegii, sportul este un subiect obligatoriu. Mulți tineri participă la secțiuni de sport. Unii dintre ei visează să devină sportivi profesioniști.

     Cât despre mine, nu-mi pot imagina viața fără sport. Vara merg să fac jogging în fiecare dimineață și când am timp liber particip la piscină. Iarna îmi place să patinez cu prietenii mei. Este distractiv. De asemenea, sunt iubitor de aerobic. În primul rând, aerobicul ajută să mă mențin în formă. Mă atrage și pentru că seamănă cu dansul.

    În concluzie, aș dori să spun că sunt absolut sigur că a face sport este cel mai bun mod de a vă menține în formă. Sportul ne face corpul puternic, ne împiedică să ne îngrașăm prea mult și ne face să fim mai auto-organizați și  disciplinati.

Alte întrebări interesante