spuneți părerea despre comportamentul regelui vânt față de copiii împăratului
Răspunsuri la întrebare
5. Spuneți părerea despre comportamentul Regelui Vânt față de copiii împăratului.
După părerea mea, comportamentul Regelui Vânt a fost în mod clar unul nepotrivit.
În primul rând, a fost agresiv față de fată, deoarece a răpit-o din familia ei. Deducem din text că fata împăratului nu a putut să-și anunțe familia despre locul unde se află și că nu putea să se întoarcă acasă. Când fratele ei a găsit-o, ea a revenit bucuroasă la tatăl ei, ceea ce ne arată că ea stătea la Regele Vânt împotriva voinței ei.
În al doilea rând, Regele Vânt a fost extrem de răutăcios cu băiatul împăratului, supunându-l la probe aproape imposibil de îndeplinit, încercând să găsească motiv pentru a nu o elibera pe fată.
Totuși, în al treilea rând, trebuie să recunoaștem că Regele Vânt și-a respectat promisiunea, eliberând-o pe fată după ce fratele ei a rezolvat cu bine toate cele trei probe.
________________
Pentru a formula o părerea cu privire la un anumit comportament trebuie mai întâi să identifici acțiunile personajului, de exemplu le poți extrage din text sub formă de idei principale:
- Regele Vânt o răpește pe fata împăratului.
- Regele Vânt o împiedică pe fată să-și anunțe familia despre locul unde se află (acest lucru îl deducem din text).
- Regele Vânt îl supune pe băiat la trei probe extrem de dificile.
- În final, Regele Vânt îi lasă pe copiii împăratului să plece.
Pe baza acestor acțiuni poți formula opinia ta despre comportamentul personajului:
- poți să fii de acord
- poți să nu fii de acord
Nu există răspuns greșit. Dar oricare ar fi opinia ta, trebuie să o justifici prezentând câteva argumente.
Recomandare:
Folosește răspunsul de mai sus doar ca sursă de inspirație. Nici Brainly, nici profesorii nu încurajează și nu apreciază plagiatul și temele copiate cuvânt cu cuvânt de pe internet.
Modifică răspunsul astfel încât să se potrivească stilului tău personal. De exemplu: îl poți scurta sau lungi, poți adăuga sau elimina detalii, poți schimbă topica (ordinea cuvintelor, a propozițiilor, a argumentelor), poți folosi sinonime, poți reformula ideile.