Limba română, întrebare adresată de bogdansuprem3, 8 ani în urmă

Srieti varoggg o compunere pe tema libera de 10 rinduri care sa contina numerale cardinale ordinale compuse si simple( cite 1 sau mai multe din fiecare adica tre sa le contina pe toate) dau Coroana + 5 stele si ma abonez la voi. Va Rg foarte mult ca nustiu despre ce sa scriu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de animalsade11
1

Răspuns:

O zi de vară. Ce poate fi mai plăcut decât să te joci cu prietenii ?

Țin minte că eram vreo douăzeci și cinci de copii, toți adunați la un bloc. Ora se făcuse zece seara, iar adulții și bătrânii strigau la noi să mergem în case sau să mergem în alt loc să ne jucăm, căci era ora de culcare. Nu ascultam niciunul de nimeni și ne jucam în continuare. Bătrânul de la etajul doi coborâse la noi, gata să înceapă un mare scandal. Toți râdeam de el, mai puțin Andrei, al doilea copil care se mutase aici de ceva vreme. Era un copil politicos și timid. Îi era milă de oricine și îi asculta pe toți oamenii. Copilul a început să îi explice frumos bătrânului de ce facem atâta tam-tam, dar bineînțeles că, lui tot nu i-a convenit să ne jucăm în fața blocului lui. Era cel mai mofturos dintre bătrâni de acolo și se auzeau multe bârfe despre el. Ei bine, desigur că noi copiii le credeam. În următoarea dimineața, ne-am strâns din nou la grămadă doar că, de data asta eram mai puțini, doar cincisprezece copii, ceilalți zece au fost pedepsiți pentru comportamentul lor neadecvat unui copil de unsprezece ani. Cum seara, moșul se enervase pe noi, se gândise, ca de următoarea data când mai venim la blocul lui, să ne facă o mica surpriză și anume să ne ude cu apă călduță. Bineînțeles, toți ne-am ofticat. Așa ceva este inacceptabil. Părinții noștri se aflau la câțiva metri distanță, la alt bloc. Toți erau surprinși de comportamentul bătrânului, așa că, au apelat la poliție.

Deși bătrânul fuse amendat cu o sumă mare de bani, aproape cinci milioane, noi râsesem. De ce? Pentru că tot el a primit o pedeapsă mare, noi nefăcând nimic.

Din ziua aceea, bătrânul începuse a purta pică pe noi, dar nu a mai comentat nimic.

Explicație:

Sper că ți-am fost de ajutor!!


ghyst: te rog din suflet ma poti ajuta si pe mine la română
ghyst: ???
animalsade11: Da
Alte întrebări interesante