Stabiliți dacă x=-1 este solutie a ecuatiei
![(x + 2)^{2} - (2 - x)^{2} + 1 = 4 - 3x (x + 2)^{2} - (2 - x)^{2} + 1 = 4 - 3x](https://tex.z-dn.net/?f=%28x+%2B+2%29%5E%7B2%7D++-+%282+-+x%29%5E%7B2%7D++%2B+1+%3D+4+-+3x)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(-1 +2)^2 - (2-(-1))^2 +1 = 4 -3(-1)
1 - 3^2 +1 = 4 +3
-7 = 7, x = -1 nu este solutie
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă