Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Stie careva sa compuna un discurs frumos de sfarsit de clasa a opta?Nu vreau unul copiat de pe net,le-am citit deja pe toate si in plus de acolo vor lua toti :))) vreau ceva emotionant si original ........nu comentati aiurea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kokolino19
1
Dragi...stimați.....adresare!Timpul a zburat și amintirile au rămas undeva într-un ungher al sufletului meu, imi amintesc prima zi de școală, semestrele cu teze si lucrări de control, revăd anii copilăriei...și minunatele vacanțe petrecute ....(la mare, în tabără, la bunici -alegi!). Toate sunt acum la timpul trecut, azi ne despărțim de cei opt ani de școală, ani minunați în care dascălii noștri ne-au deschis drumul spre cunoaștere. Am învățat în acesti ani verbul a munci/ a învăța, rostit  cu dibăcie de doamna prof de română, ecuația vieții am rezolvat-o la matematică; fiorii iubirii i-am șimțit în limba engleză, lb. franceză..., și sfios îi tălmăceam în taină; cuvântul om a fost miracolul descifrat la biologie; cu geografia am călătorit pe alte planete, istoria m-a învățat să simt trecutul, prezentul și viitorul, dl. prof. de sport ne-a învățat să sărim peste momentele triste ale vieții, ... iar  la muzică am invațat să cântăm, in  acorduri muzicale, orice trăsnaie făcută la ore; doamna de educație plastică ne-a învățat să pictăm destinul unui copil, iar orele de tehnologie am împletit voința, iscusința și răbdarea ...spre metamorfozare...dl/ dna diriginte..ne-a cântat în strună ca nimeni altul! Pentru toate acestea si multe altele ...vă mulțumi si va asiguram ca nu va vom uita!..Mai revezi/ schimbi! Noroc!!! 

Utilizator anonim: nu e copiat? :))) punctele tot ti le dau,dar vreau doar sa stiu daca ai avut sau nu ''inspiratie'' de pe undeva :))))
Alte întrebări interesante