stiind ca a=(-4+8-10):(+3), b=-14÷7-3×(4-6) , iar c=b÷a, obținem a+b= c ....
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
a= - 6:+3= - 2
b=2-3x(-2)=2+6=8
c=b:a=8:-2=-4
a+b=-2 + 8=6
Explicație pas cu pas:
danazugravu2118:
buna
Răspuns de
0
Răspuns:
a=-6:3=-2 ; b=-2+6=4 ; c=-4:2=-2 ;
Explicație pas cu pas:
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă