Subiectul 2 ——ex 4
Va rogggggg
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
3^46(3^6-3^4-3^2-1)/9^24(9^3-9^2-9-1)=
3^46(729-81-9-1)/(3^2)^24(728-81-9-1)
observăm că în paranteza avem aceleași numere deci paranteză de la numărător se simplifica cu cea de la numitor obținând
3^46/3^48=
3^(46-48)=
3^(-2)=
1/3^2=
1/9
3^46(729-81-9-1)/(3^2)^24(728-81-9-1)
observăm că în paranteza avem aceleași numere deci paranteză de la numărător se simplifica cu cea de la numitor obținând
3^46/3^48=
3^(46-48)=
3^(-2)=
1/3^2=
1/9
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă