Limba română, întrebare adresată de patriciaditastefania, 8 ani în urmă

Subiectul al II-lea 20 de puncte Redacteaza un toxt narativ, de cel putin 150 de cuvinte, in care så related intamplare petrecuta in Piata Operel din Paris. Textul va cuprinde prezentarea unei omofil şi un fragment descriptiv Punctajul pentru compunero se acordă astfel continutul compunerii 12 puncte . rodactarea compunerii 8 puncte (marcarea corecta a paragrafelor 1 punct, coerenta textul - 1 punct propria em folosit 1 punct, corectitudine gramaticale 1 punct data exprimer - 1 punct proprietatea fermentior folosit 1 pund respectarea normelor de ortoga 1 punct respectarea normelor de punctuatie - 1 punct, lizibilitate - 1 puno) Notal Punctajul pentru redactare se acorda doar in cazul in care compunerea are minimum 150 de cuvinte si dezvolta subiectul propus.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anime3444
1

Răspuns:

O întâmplare la Paris

Eram în Paris și a început sa ploua din senin. Nu eram tocmai aproape de casa ci foarte departe nu ma-ma așteptat sa ploua asa ca nu aveam umbrele la mine! Am încercat s am adăpostesc undeva dar nu am reușit. Am mers eu ce am mers și m am adăpostit la o femeie foarte primitoare, fix în Piață Operel, m-a văzut afara udă din cap pana în picioare și a dicis sa ma găzduiască pana se termina ploaia. Cu ea am băut o cafea și ne - am cunoscut, fix când devenea discuția mai interesanta atunci a apărut soarele pe cer, iar eu mi am luat la revedere de la aceea femeie minunata ce ma găzduit în casa ei cu mult bucurie și căldură.

Am plecat spre casa și m am tot gândit ca să i vizitez sapatamana ce urma și ce credeți, asa am și facut dar tocmai când i am bătut la ușa un vecin a ieșit și mi-a spus ca s-a mutat din oraș și nu o sa se mai întoarcă pana la anul, atunci m am întristat foarte tare pentru ca tocmai ce o cunoscusem, și asa am ajuns acasă și i am povestit mamei mele!

Sper ca te ma ajutat, apropo trebuie și sa descrii cv deci eu doar ți am făcut o parte din ea și tu trebuie sa cauți pe internet un loc di piața asta și sa în descrii aici în câteva cuvinte gen cobtinuk de unde ți am scris eu și zici ca ii povestești mami e tale cum arata locul!


patriciaditastefania: ok
anime3444: ce tel ai?
patriciaditastefania: ce doamne?
patriciaditastefania: ec contează?
anime3444: asa
anime3444: eram curioasa
patriciaditastefania: Samsung a 70
anime3444: E bun
anime3444: am avut înainte de asta
anime3444: samsung ul e chiar bun și merge bine dar acum nu mai am
Alte întrebări interesante