Limba română, întrebare adresată de euuuwooo, 8 ani în urmă

Subiectul al II-lea Crezi că banii pot influenţa oamenil? Scrie un text argumentativ, de minimum 156 de cuvinte, în care să susții răspunsul la intrebarea de mai sus, valorificand und dintre textele-suport şi experienta personalál de lectura. In scrieres texto, s avea în vedere: formularea unei opinii, prezentarea a dous argumente cars s susțină opinia formulată, enunţarea unei concluzii, utilizarea corecta a conectorior in argumentare. Punctajul pentru compunere se acordă astfel: conţinutul compunerii-12 puncte redactarea compunerii - 8 puncte (coerenta textului-1 punct, proprietates termes folosiți - 1 punct; corectitudinea gramaticalá- 1 punct, claritates exprimark delox-1 gune respectarea normelor de ortografie - 2 puncte, respectarea normelor de punctuallye-1 pund lizibilitatea - 1 punct). Notă! Punctajul pentru redactare se acordă doar în cazul în care compuneres are minimum 150 de cuvinte şi dezvoltă subiectul propus. 19 Y​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deluzta15
1

Răspuns:

Subiect al II-lea

În opinia mea,cred ca banii pot influenta oamenii, deoarece aceștia pot schimba omul în rău.

În primul rand, banii au pot avea influenta asupra oamenilor pentru ca acestia pot avea efecte asupra empatie, iar oameni cu bani mai puțin se descurca mai bine decât bogătași.

În al doilea rand, aceștia au o influenta mare asupra omului si asupra destinului nostru. De exemplu : Eu cand primeam bani toți prietenii mei deodată ma băgăm în seama si cand nu aveam bani nici nu existam pentru ei.

În concluzie, banii au o influenta asupra oamenilor, că poate schimba omul,mentalitatea oamenilor și deveni dependent de bani.

Sper ca iti place ce am scris si spor la lucru.

Alte întrebări interesante