Limba română, întrebare adresată de miamiuta5, 8 ani în urmă

Subiectul al ll lea dau coroana .Va rog sa ma ajutati​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eva5473
0

Răspuns:

De cand ma stiu, mi-a placut sa cant. Cantam oriunde aveam prilejul, cand eram singura in camera mea, sau de fata cu parintii, pe holurile inguste ale scolii si chiar si in public, inconjurata de mii si mii de fețe curioase. Nu ma puteam abtine si nu aveam nicio retinere.

Dupa multe rugaminti, mama a reusit sa gaseasca pe cineva cu care sa fac cursuri de pian si de canto. Acea zi a fost, cu siguranta, una dintre cele mai fericite zile, care mi-a umplut sufletul de speranta.

Inca imi amintesc cu emotie si dor de primul meu eveniment festiv. Era o zi calda de vara. Soarele mangaia blajin copaceii ce imprejmuiau sala de festivitati, formand parca o bariera protectoare. Insa un lucru mi-a atras atentia: splendoarea in care era invaluit intreg locul. Copii de toate varstele misunau nerabdatori prin incapere, analizand uriasa scena unde urma sa ne dezlantuim talentele care stateau inchise in adancul sufletului de atata vreme. Prima reprezentatie a fost oferita de o fetita ce parea atat de firava si de gingasa, dar care ne-a uimit intr-adevar cu vocea ei puternica si fara pic de tremur. Nu dupa mult timp, mi-a sosit si mie randul. Desi mai aveam putin si izbucneam in lacrimi din cauza emotiilor, cand am urcat pe scena am uitat de tot ceea ce era in jurul meu si am inceput sa cant. Cantam in fata a sute de persoane! Chiar daca cele trei minute mi s-au parut mult prea scurte, la auzul aplauzelor si al incurajarilor sincere, calduroase, sufletul mi-a fost invadat de mandrie si de o bucurie extraordinara care parea sa danseze gratios, fara incetare prin tot corpul meu.

De atunci am mai dat multe spectacole si am participat si la concursuri internationale, insa, cu timpul, aceasta preocupare a fost ilocuita de lucruri mult mai importante. Inca regret decizia de a-mi incheia cariera muzicala si stiu ca acea voce mai traieste in mine chiar daca nu mai am prilejul sa o pun in valoare la fel de mult ca in anii din urma.

SPER CA TE-AM AJUTAT!!!!! (scuze daca sunt greseli dar m-am cam grabit)

Ti-am subliniat si secventele.


miamiuta5: multumesc
eva5473: cu placere
Alte întrebări interesante