Limba română, întrebare adresată de IulicaPitica, 9 ani în urmă

Sunt la o lectie numita "Dictionarul ocupatiilor" Trebuie sa scriu despre o meserie si eu am ales meseria de cofetar . Imi puteti da cateva idei sa scriu
va rog ? Cat mai multe. Mersi anticipat

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adrianaoprea12
2
Aceași industrie alimentară oferă posibilitatea de specializare într-o meserie atât de dulce. Costul unor astfel de cursuri variază de la 700 la 1500 de ron, în funcție de complexitatea rețetelor învățate și varietatea acestora.
Salariul unui cofetar pornește de la 500 de euro și poate ajunge până la peste 1000 de euro in functie de complexitatea specialitatii.  Rolul unui bucatar inseamna mult pentru oamenii ce nu stiu sa gateaca . Este o posibilitate ca acesti oamenii sa manance cat mai <sanatos> (ma refer la persoanele ce nu stiu sa gateasca) . Sper sa te ajute ... sa te inspiri din tot ce ti-am zis eu ..

IulicaPitica: Cred ca din ce ai scris , voi scrie doar prima si ultima propozitie . Deoarece pe mine ma intereseaza ce face el nu ce salariu are ce bani ia ce bani da . Nu ma impresioneaza -_-
adrianaoprea12: imi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai mult ,dar eu asa am scris la dirigentie ( si eu a ales aceeasi meserie) si doamna a spus ca este intr-un fel bine .. ( Doamna mea este profesoara de romana si nu accepta orice prostie spusa de noi ... este foarte dura)
Alte întrebări interesante