Ed. tehnologică, întrebare adresată de ingeras8691, 8 ani în urmă

Sunt pusa in situatia de a construi o situație în care să se aplice principiul ,,Toți diferiți. Toți egali”. Nu stiu de unde sa pornesc si ce sa fac in acest sens!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ella392
2
Trebuie să faci un mic text în care să fi anti-discriminare, să spui cum toți sunt egali indiferent de culoare, religie, ocupație, loc de provenienta. Chiar dacă suntem diferiți la aspect, toți avem aceleasi drepturi. Poti începe cam așa:

Oamenii au aceleași drepturi, indiferent de culoare, aspect, vârsta, țara, etc. Toate persoanele trebuie tratate cum trebuie, deoarece indiferent cum arătăm, toți suntem oameni, egali.

de aici poti face o mică întâmplare despre un copil discriminat de școala lui deoarece provine din altă țară.
Răspuns de Triunghiu
1

Suntem diferiti, dar egali – este un principiu al egalităţii şi respectului reciproc. Noi facem parte dintr-o rasa, despre care s-au spus multe si se mai spun! Nu conteaza daca suntem europoizi, negroizi sau mongolizi, toti oamenii suntem egali! Acest cuvant este incalcat de multe popoare si state. Chiar daca ai culoarea pielii neagra, alba sau galbena esti o fiinta a planetei care merita respect si cinste. Toti suntem diferiti, adica nu avem aceleasi caractere. Unul are parul blond, altul negru si tot asa, de aceea este o minune cand se nasc gemeni. Chiar daca arata la fel caracterul le este diferit. Nu trebuie sa judecam oamenii dupa culoare sau dupa bogatie. Deai suntem diferiti, suntem totusi egali!



Alte întrebări interesante