Limba română, întrebare adresată de Andrea19, 9 ani în urmă

Sunteti gazetar al unui cunoscut cotidian si trebuie sa informati opinia publica despre atitudinea unor elevi la orele de curs.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcocostache
29
Opinia mea este ca elevii si-au pierdut respectul fata de scoala.
 Elevii stau pe telefoane in timpul orelor, vorbesc neintrebati, tipa, asculta muzica (in general manele), chiulesc, nu vin cu tema facuta se cearta cu profesorii, te jignesc pt. asa, probail, au invata acasa si multe alte lucruri ca nu tin de scoala.  
Elevi de la scoala mea fumeaza chiar si copii ,,inteligenti,, care au luat aceste obiceiuri de la colegii lor.
Unii profesori nu isi mai dau interesul sau nu se impun cum trebuie in fata acestor copii care fac din orele de curs un calvar din care nu poti invata nimic. Unii profesori folosesc telefonul, iar pe noi ne pune sa scriem din carte definitii si sa rezolvam exercitii pe care ei nu le explica sau este prea mare galagie le intelegi. De obicei, unii profesori care se implica si poti invata ceva ori au 1-2 facultati sau predau la niste scoli cu renume.
Personal cred ca scoala de pe timpul comunismului era mai buna pt. ca atunci elevii invatau de frica, materia nu era as de grea si profesorii erau mai exigenti si se implicau mai mult.
Am 13 ani sunt in clasa a 7-a, iar daca acest articol va fi publicat vreau ca identitatea mea sa ramana anonima. 

Andrea19: Mulţumesc! Mult de tot!
Alte întrebări interesante