Limba română, întrebare adresată de andreidaedpoo, 8 ani în urmă

Sunteți prietenul/prietena cea mai bună a Otiliei Mărculescu. Scrieti- i o scrisoare în care să o sfătuiți în ceea ce privește alegerile sale, arătând fetei greșelile pe care considerați că le-a făcut/ le-ar putea face. ( min. 150 de cuvinte)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 1Larisa1
1

Cine ar fi prietena cu materialista aia ...(profa mea zicea ca s-a sacrificat pt Felix,ca a plecat,deoarece tinea la el si nu voia ca Felix sa renunte la medicina...DACĂ chiar il iubea si voia sa faca asta,fugea singura in lume,nu-l lua pe Pascalopol(pe care l-a aruncat mai tarziu pt un conte)...(asta e opinia mea)...oricum...Am încercat sa fac o scrisoare =)))

Dragă Otilia,

Ce mai faci?Îți scriu,deoarece am înteles ca s-a mutat in aceeasi casa cu tine nepotul lui Costache Giurgiuveanu,in varsta de 18 ani,pe nume Felix.Din ce am înțeles,acesta te iubeste f.mult.Ți-aș sugera sa-i acorzi o șansă,deoarece te place cu adevarat si si-ar sacrifica și viitorul pt tine,ceea ce nu prea intalnesti la majoriatea baietilor =).Stiu insă că tu vrei o persoană mai stabila din punct de vedere finaciar(asa cum este Pascalopol),dar cred ca este prea batran față de tine și chiar dacă ai fi cu el,nu vei fi cu adevarat fericita si,mai devreme sau mai tarziu,vei regreta ca nu l-ai ales pe Felix.

Sper sa ne intalnim curand si sa vorbim față în fața!Trasmitei salutari si domnului Giurgiuveanu!Astept un raspuns de la tine cat mai curând!

Cu drag,

Prietena ta

Sper că te-am ajutat! =)))

Alte întrebări interesante