Limba română, întrebare adresată de amalialeordean4, 8 ani în urmă

TABELULT Pentru a rezolva cerinţa de mai jos, poți lucra în pereche sau în echipă alături de colegii tăi. Notează argumente pro şi contra, pentru a susține răspunsul DA sau NU pentru întrebarea dată. Este tableta un lucru inutil? DA NU TABELULT Pentru a rezolva cerinţa de mai jos , poți lucra în pereche sau în echipă alături de colegii tăi . Notează argumente pro şi contra , pentru a susține răspunsul DA sau NU pentru întrebarea dată . Este tableta un lucru inutil ? DA NU​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tigrulcelbun175
1

Tableta nu este un lucru inutil din contra, ne ofera multe avantaje ,corespunde necesităților de zi cu zi si este usor de folosit .

Argumente pro:

Tableta seamănă cu un telefon ,dar este de dimensiuni mai mari ,poate fi utilizata prin atingerea ecranului sau cu ajutorul unei tastaturi care se conectează prin cablu sau prin Bluetooth . Tableta îndeplinește f . multe funcții , ,datorita ecranului de dimensiuni mai mari vine cu un avantaj mai bun ptr vizionarea filmelor ,ptr citit , ne ofera mai multe aplicații ptr invatat , scoala online , sa ascultam muzica, sa răsfoim site uri ,camera web ptr fotografii si videoclipuri ,daca este echipata cu modul de GSM poate oferi conexiune telefonică .poate fi folosita ca si un computer ,rezistenta la caderi etc ..

Contra:

nu poate fi purtata in buzunar ,incomod de ținut in mana , nu poate fi transportata cu ușurință , nu toate tabletele au microfoane de înaltă calitate si difuzor ,, tabletele ieftine de 7 si 8 inch din cauza ecranului mic obosesc ochii atunci cand jucam jocuri sau vizionam filme ,unele tablete nu au conectivitate prin SIM sau acces la google, tabletele scumpe ofera performanta si calitate buna


tigrulcelbun175: usor de folosit stiu ca are si alt inteles ,eu m am referit ca cu o simpla atingere a ecranului deschidem orice aplicatie vrem .
tigrulcelbun175: ca la o simpla atingere a ecranului . .
tigrulcelbun175: multumesc .
Alte întrebări interesante