Limba română, întrebare adresată de gogucelbat, 8 ani în urmă

Te afli in tabara la munte si vrei sa transmiti parintilor informati despre tine. Scrie o scrisoare de 15,20 randuri prin care ii informezi despre starea ta in tabara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndreiShark
4

Buna Mami , buna Tati. Sunt aici , am ajuns cu colegii mei! Totul merge perfect nu am crezut ca ma voi distra asa bine. Va anunt ca drumul a fost fara evenimente si nu mi-a fost rau pe drum. Sunt in camera cu Aureliu , Alin si baiatul nou cu care am foarte multe in comun din cate vad. Doamna ne-a spus ca maine vom invata sa schiam. Nu va faceti griji nu am racit deocamdata!!! Va pup


AndreiShark: Sper ca te-am ajutat..
Răspuns de katty05
5
Dragă mamă,

Acum două ore am ajuns la munte. Mi-a fost putin rău în autocar, dar mi-au făcut bine sandvisurile pe care mi le-ai făcut. Acum sunt bine. Stai fără griji!
Ne-am instalat în cabane și ne-am așezat lucrurile. În cabane sunt două camere. Fiecare cameră cu două paturi și baie proprie. Totul este frumos până acum! Mergem să mâncăm de prânz, apoi facem o drumeție prin pădure. Mă relaxează foarte mult aerul curat de munte și liniștea. Abia astept sa ma plimb cu telecabina si sa facem foc de tabără cu bezele si sa cântăm.
Îmi este foarte dor de tine si de tata. Mă simt foarte bine. Ne vom revedea în 5 zile. Vă iubesc si sa aveti grija de voi.


Cu drag, .........!(numele tău)



Sper ca te-am ajutat!

SUCCES!

katty05: Coroană?
Alte întrebări interesante