Limba română, întrebare adresată de gabri18, 9 ani în urmă

Te numesti Ionut/Ioana si locuiesti in orasul Câmpina . Prietenului tau, Doru ,din Ploiesti ,i-a aparut un volum de poezii. Adreseaza-i o scrisoare de felicitare ,de maxim 20 de randuri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DianaGirl
1
Draga , Doru am aflat ca ti-a aparut un volum de poezii si asi vrea sa te felicit cu multa dragoste si pasiune . Abia astept sa ne intalnim dinou ca sa ne putem juca impreuna cu mingea si cu alte lucruri preferate de noi te imbratisez cu drag .
     
                                              Cu dragoste cel mai bun prieten al tau Ionut !!! 

Răspuns de nelivlad
1
Draga Doru , 

Am aflat ca  ti-a aparut un nou volum de poezii , si de asta as vrea sa te felicit. Sunt nespus de bucuroasa. Vreau sa iti spun ca am citit cateva poezii scrise de tine , si au fost foarte frumoase si interesante. Ai foarte multa imaginatie si esti foarte creativ. As vrea sa vii cat mai curand in Campina , sa ne distram , cum ne-am distrat cand am fost mici. As vrea sa imi scrii cateva poezii  , despre orice vrei tu. Le voi spune si prietenilor mei despre tine. Ei vor fii nerabdatori sa cunoasca un asa mare poet , ca tine.  Sper sa vii cat mai curand poti tu , in Campina.  Te felicit inca o data pentru noul volum de poezii.
    

                                                           Cu drag , prietena ta ,
                                                                                        Ioana.


nelivlad: Sper ca te-am ajutat.............
gabri18: Multumesc mult
nelivlad: Cu placere !
Alte întrebări interesante