Limba română, întrebare adresată de Oleaolialia, 9 ani în urmă

Te numesti Marcela Vidrascu.Te afli in tabara de odihna Poienita vesela.Redacteaza in 12 rinduri o scrisoare,in care le povestesti parintilor despre timpul petrecut in tabara,utilizind conventiile specifice unui astfel din text.

Veti tine cont de:
1. Data,locul,formula de adresare,formula de incheie,semnatura.
2.continutul propriu-zis.


LogarioHD: Dar Respectarea aliniatelor, aranjarea în pagină???? Ai pierdut 2 puncte xD
cristiancriganuta: te numex sti marcel/marcela vidrascu.te afli in tabara de odihna poenita vesela redacteasa in 12 rinduri o scrisoarein care le povestesti parintilor despre timpul petrecut in tabara utilizind conventiile specifice unui astfel text vei tine cont data,locul,formula de adresare,formula de incheiere, semnatura continutul propiu-zis respectarea alinetelor,aranjare in pagina
cristiancriganuta: bai poti sa ma ajuti
cristiancriganuta: mmm

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adelamara2012
54
20.09.2016
Poienita Vesela


Dragă mama și tata ,

Este minunat în aceasta tabăra! Peisajul îți fura ochii,iar simplitatea oamenilor de aici este asa de minunata.
Am făcut multe activități pana acum unele dintre ele fiind: căutarea unor ierburi anume,drumeții,foc de tabără,jocuri de rol,am ajutat bătrâneii din zona la munci. Mi-am făcut prieteni din multe zone ale țării,iar îndrumătorii taberei sunt foarte drăguți și prietenoși!
Nu îmi vine sa cred ca mai am doar o săptămână de stat în tabără! Îmi este dor de voi și abia aștept sa va povestesc mai în lux de amănunte.

Cu dragoste,
Marcela Vidrascu

cristiancriganuta: mersi
Alte întrebări interesante