Limba română, întrebare adresată de a2li8, 8 ani în urmă

te rog ajutăm urgent​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RaedRaed
2

Răspuns:

Sper că am reușit să te ajut...

Explicație:

Un cuplu celebru care dăinuie peste epoci și trenduri este cel al nefericiților Romeo și Julieta. Ei practic definesc iubirea, iar William Shakespeare le-a definit caracterele. Povestea este despre doi tineri îndrăgostiți, a căror apartenență familială reprezintă o piedică în calea împlinirii sufletești. Se îndrăgostesc la prima vedere, dar cele două familii extrem de bogate (din care făceau parte) erau rivale de zeci de ani. Pentru membrii acestor familii, iubirea lui Romeo și a Julietei era categoric imposibilă. Pentru că nu mai suportau chinul despărțirii, cei doi își iau viața.

Romeo si Julieta”cei doi protagonisti au multe de infruntat in fata iubirii lor.Cu toate aceste, ei au ambitia de a trece peste aceste momente dificile.Sunt pusi in situatia de a alege moartea datorita confruntarilor dintre parinti.

Conflictul interior este determinat de starile contradictorii ale protagonistilor, triumfand sentimentele de dragoste ale lui Romeo si ale Julietei asupra urei dintre cele doua familii, Capulet si Montague. Conflictul exterior are loc de mai multi ani si se sfarseste cand tinerii mor in numele iubirii lor.

Alte întrebări interesante