Ed. tehnologică, întrebare adresată de lucian113, 9 ani în urmă

Tema la tehnologica referat cu titlul "Aranjarea mesei familiale pt prânz " va rog!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
- Alegerea fetei de masa. - Lustrarea tacamurilor si a farfuriilor (apa +otet) - Lustrarea paharelor. Apoi se trece la MISE en Place, asta inseamna: - scaunul sa fie la o distanta potrivita de masa - farfuria sa nu depaseasca marginea mesei si sa fi centrata in functie de pozitia scaunului - plasarea tacamurilor, trebuie sa sti ce este in meniu (In dreapata se pune cutitul de baza (cu taisul in spre interior!!!) + lingura de supa), - in stanga se pune furculita. 

Utilizator anonim: - in partea stanga a farfuriei se pune o farfurioasa cu un cutit pentru paine. - In partea de sus a farfuriei pui o lingura si o furculita pentru desert. Furculita in spre dreapata si lingura in spre stanga, una langa alta. Paharele se plaseaza ultimele, in triunghi, paharul de vin rosu se pune la varful cutiului, apoi in stanga paharului de vin rosu se pune cel alb si ultimul (in triunghi) cel de apa.
Utilizator anonim: - Pliezi un servetel si il pui pe farfuria de baza, sau in paharul de apa. - Ultimul lucru Menajul (asta inseamna sarea si piperul (pe mijlocul mesei sau undeva in laterale, in functie de amplasarea mesei). Bafta.
Alte întrebări interesante