Studii sociale, întrebare adresată de frunzaaa, 8 ani în urmă

TEPEDE AM NEVOIE SA IMI TRADUCETI ACEST TEXT

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RainnDian
1
15 octombrie

Dragă jurnal electronic,

În sfârșit sunt în Londra! Când am ajuns, familia care mă găzduiește m-a așteptat la aeroportul Heathrow. Cei din familia Taylor sunt niște persoane atât de prietenoase încât m-am simțit imediat ca acasă. Jo are aceeași vârstă ca mine și are un frate mai mic, Theo.
În dimineața aceasta m-am dus la școală cu Jo. Elevii de aici poartă uniformă, iar și fetele și băieții poartă o cravată! A trebuit să spun câteva lucruri despre mine în clasă. Atunci toată lumea mi-a adresat întrebări despre România, în special despre Contele Dracula! Le-am spus că există și alte lucruri captivante înafară de Dracula.
Școala începe la 9:00 și se termină la 15:30, iar elevii servesc prânzul în cantină. Am avut o masă tipic englezească: burger, fasole fiartă și chipsuri! Când am ajuns acasă, ne-am uitat puțin la televizor. Am privit o telenovelă australiană numită 'Vecinii'. E un program atât de popular încât se difuzează de două ori pe zi.
Eu cred că tinerii sunt la fel oriunde în lume. Mie și lui Jo ne place aceeași modă, aceleași trupe și amândouă iubim știința și arta. Avem gusturi atât de similare încât sunt sigură că vom deveni foarte bune prietene.
Sunt atât de entuziasmată încât nu pot să dorm. Sunt așa de norocoasă!

Sper că te-am ajutat! :*

frunzaaa: mersi
RainnDian: Cu drag!
Alte întrebări interesante