Limba română, întrebare adresată de ticueliza63, 8 ani în urmă


Tertul angurmendativ
Realizati un text
de 15 randuri in care iti exprimi opinia despre purtarea mastii​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mirelaaxente788
0

In opinia mea,purtarea măștii de către oameni,este aproape nebenefică.Însă are si cateva avantaje ce ne-ar putea aduce beneficii minime

Un prim argument,asupra acestei afirmații este că mulți dintre cei ce poarta măști sunt copii,ce se află zilnic într-un mediu colectiv,de urmare a cursurilor. Nu se respectă purtarea mastii corect,tocmai din acest motiv poate aduce la afectarea situației actuale. Copii sunt copii,aceștia nu sunt instruiți asupra aplicării măștilor, astfel pe unii ii pot răni ajungând la o situație gravă,precum arsuri in zona de purtare,roșeață sau chiar și infectări.

Pe de alta parte,masca este intr o oarecare măsură benefică, deoarece te poate proteja,daca este aplicată corect,în fața unor oameni ce prezintă simptome de răceală sau asa mai departe. Insa nu suta la sută. Daca ea nu este aplicată corespunzător, urmările pit fi mai grave decat îmbolnăvirea cu o simpla răceală.

Îmbinând afirmațiile aduse acestui subiect cu privire la acest aspect,măștile nu sunt atât de necesare în conformitate cu viața de zi cu zi,mai pe scurt se poate trăi si fara ele.

Alte întrebări interesante