Testul 22 ex 2,mulțumesc
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Punem pe f(x)=g(x)⇒2x-3=x+1 ⇒ 2x-3-x-1=0 ⇒x-4=0 ⇒ x=4
inlocuim intr-una din funcții valoarea lui x
f(x)=2*4-3 =5 ⇒y=5
f(x) intersectat cu g(x)= A(4;5)
Răspuns de
0
2x-3=x+1 => 2x-x=3+1 => x=4
f(4)=8-3=5
g(4)=4+1=5
Trebuie doar să egalezi funcțiile corespunzatoare celor două grafice și rezolvi ecuația.
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă