![-23 \sqrt{11} + 14 \sqrt{11} - (-17 \sqrt{11} +8 \sqrt{11} -9 \sqrt{11} ) - (-15 \sqrt{11} +23 \sqrt{11} )= -23 \sqrt{11} + 14 \sqrt{11} - (-17 \sqrt{11} +8 \sqrt{11} -9 \sqrt{11} ) - (-15 \sqrt{11} +23 \sqrt{11} )=](https://tex.z-dn.net/?f=-23+%5Csqrt%7B11%7D+%2B+14+%5Csqrt%7B11%7D+-+%28-17+%5Csqrt%7B11%7D+%2B8++%5Csqrt%7B11%7D+-9+%5Csqrt%7B11%7D+%29+-+%28-15+%5Csqrt%7B11%7D+%2B23+%5Csqrt%7B11%7D+%29%3D)
Va rog sa imi aratati in mod explicit cum ati rezolvat calculul.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
= - 9√11 - ( - 18√11) - (+8√11) =
- 9√11 + 18√11 - 8√11 =
9√11 - 8√11 =
√11
- 9√11 + 18√11 - 8√11 =
9√11 - 8√11 =
√11
ungureanumihnep2rn3w:
Mersi
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă