{[(-
)+(-
)}+[(-
) - ( +
)]} x ( -2
) ajutatimaaa va rog dau coroana la primul raspuns
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
={[(-15/36)-(2/36)]+[(-8/18)-(3/18)]}x(-36/13)=
=[(-17/36)-(11/18)]x(-36/13)=
=(-17/36-22/36)x(-36/13)=
=(-39/36)x(-36/13)=
=(39x36)/(36x13)=
=3
=[(-17/36)-(11/18)]x(-36/13)=
=(-17/36-22/36)x(-36/13)=
=(-39/36)x(-36/13)=
=(39x36)/(36x13)=
=3
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă