Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Pentru paranteza, te vei ajuta de formula:
Voi prescurta radicalul cu "root"
Si iti va da:
5-2*1*root(5)+1+2root(5) = 6-2root(5)+2root(5) =6.
Sper ca te-am ajutat. Intreaba-ma daca ai neclaritati. Succes! :)
Voi prescurta radicalul cu "root"
Si iti va da:
5-2*1*root(5)+1+2root(5) = 6-2root(5)+2root(5) =6.
Sper ca te-am ajutat. Intreaba-ma daca ai neclaritati. Succes! :)
danboghiu66:
Este (a - b)^2 si nu (a + b)^2.....
Răspuns de
0
Raspunsul este 6:
(rad(5) - 1)^2 + 2 * rad(5) = 5 - 2 * rad(5) + 1 + 2 * rad(5) = 6 deoarece 2 * rad(5) se reduce
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Ed. tehnologică,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă