X || + .
eugen1977:
Sc8zat9 am gresit intrebarea
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
9-3√3+3√3.(2-√3)+(2+√3)/(4-3)=
9-3√3+6√3-9+2+√3=
4√3+2
daca ai radical din el
√(4√3+2)
9-3√3+6√3-9+2+√3=
4√3+2
daca ai radical din el
√(4√3+2)
Răspuns de
0
√81=9
√27=3√3
| 2-√3|= 2-√3
√ (lung din) 9-3√3+3√3*(2-√3) +1/ (2-√3) rationalizam
√ 9-3√3 +6√3-9 + (2+√3)/4-3
√ -3√3 +6√3 +2+√3
√(4√3+2) =√ (√48+2)
√27=3√3
| 2-√3|= 2-√3
√ (lung din) 9-3√3+3√3*(2-√3) +1/ (2-√3) rationalizam
√ 9-3√3 +6√3-9 + (2+√3)/4-3
√ -3√3 +6√3 +2+√3
√(4√3+2) =√ (√48+2)
Alte întrebări interesante
Istorie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Geografie,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă