Limba română, întrebare adresată de cateluciuciu, 8 ani în urmă

text 10-20 randuri sunt mandru de mine​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de haraflaviadeborah
1

Răspuns:

Eu...locuiesc intr-o frumoasa tara,nu tare mare,dar frumoasa.Ea este plina de munți,de podișuri,rauri,lacuri si multe alte lucruri minunate. Aceasta tara are multe atracții,atât istorice cat si priveliști minunate pe care le întâlnești mai rar. Oamenii din Romania vorbesc romana, sunt niste oameni ca orice alti oameni insa mereu și-au servit patria si și-au aparat-o.Tara noastra niciodată nu a atacat alta tara,mereu s-a mulțumit de ceea ce a avut si datorita acestui fapt am castigat luptele in care mii de romani și-au dat viata pentru ca noi sa fim liberi in zilele de azi. Datorita acestor fapte,datorita vitejiei,a frumuseților României si a iubirii romanilor a patriei lor am fost,sunt si voi fii mândru pentru ca sunt ROMAN!

Explicație:

Sunt mandru de mine=

Cel mai mult imi place la mine simtul umorului.Sunt mandru de mine,pentru ca am facut fapte bune,si am ajutat oameni.Cel mai bine ma simt atunci cand fac pe toata lumea fericita .

Cel mai mult imi place la mine istetimea.Sunt mandru de mine,pentru ca prin atitudinea mea stiu sa ma fac respectat.Cel mai bine ma simt atunci cand prin faptele si gesturile mele cei din jurul meu se simt multumiti,fericiti si recunoscatori.


haraflaviadeborah: Este bine?
Alte întrebări interesante