Limba română, întrebare adresată de marianapopa61, 8 ani în urmă

Text Argumentativ:dacă seriozitatea este sau nu o condiție a succesului;a reușitei.
PS:dau funda

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ionutgraur2002
0
Sigur că este, dacă ești un om serios și realizezi toate sarcinile cum trebuiește atunci oamenii vor vedea capacități uriașe în tine, și vei fi solicitat în diverse activități ce te dezvoltă personal.

marianapopa61: Fără supărare da îmi trebuie urgent un TEXT ARGUMENTATIV 150-300 de cuvinte
ionutgraur2002: Nu ai specificat câte cuvinte
ionutgraur2002: Ți-am dat un început, dezvoltă!

Succes.
Răspuns de natalya829
1
Dintotdeauna capacitățile unui om cât și calitatile acestuia au pus bazele începerii a noi proiecte, ocazii de a cunoaște și a se dezvolta in noi domenii cât și adaptabilitatea în noi colective.
În primul rând seriozitatea și punctualitatea sunt niște criterii definitorii în formarea unei păreri asupra caracterului unei persoane abia cunoscute. Spre exemplu atunci când mergi la un interviu pentru ocuparea unui post de munca este necesar sa dai dovada de un om serios, care poate primii sarcini și totodata sa le îndeplinească. Fii un om atent și diplomat in dialogul cu angajatorul.
In al doilea rând, nu exista succes fără munca și fără studiu. Fiind o persoana conștiincioasă și având deja în minte dorința de a evolua și a reuși in domeniul in care te axezi, totul o sa fie nemaipomenit de simplu. Spre exemplu, încă din liceu pornim cu planul de viitor in minte. Un elev dorind sa evolueze pe planul informatic v-a da mereu dovada de ambiție, stăruința și seriozitate in a-și îndeplini toate temele pentru a avea o profesie de succes pe viitor.
Concluzand, seriozitatea v-a fii mereu cheia succesului, criteriul definitoriu al unei persoane mature care v-a avea mereu succesul garantat in viitorul sau.
( sper ca este ok și iti este de folos )
Alte întrebări interesante